Kyivstar збільшить ціну на мобільний зв’язок та домашній інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar одночасно з мобільним оператором Vodafone підняв ціну на деякі тарифи мобільного зв’язку та домашнього інтернету. На жаль, повного списку змін немає, але точно відомо, що серед цих тарифних планів є тарифний план “Безлім”. Зміни почнуть діяти з 1 січня 2021 року. 

Оператор мобільного зв’язку пропонує дізнатися детальні відомості про нові тарифні плани та зміни у старих тарифних планах, використовуючи розділ “Архів тарифів”, а також з SMS-розсилки, яку проведуть за тиждень до того, як відбудуться зміни. Якщо клієнту не підійдуть нові умови, він зможе змінити тарифний план на будь-який з актуальних. 

Деяким абонентам вже почали приходити SMS-повідомлення, у яких оператор попереджає про зміни та пропонує оцінити їх, причому це стосується як клієнтів, які використовують як мобільний, так і домашній інтернет від Kyivstar. Як можна бачити, у тарифному плані “Безлім” вартість послуг виросте з 95 гривень до 175 гривень, тобто зросте майже вдвічі. Плата за домашній інтернет буде підвищена до суми в 200 гривень на місяць. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.