Kyivstar пропонує застрахувати ваш смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку”, постійно пропонує все нові й нові послуги, щоб збільшити клієнтську базу. Серед них є і послуга страхування смартфона.

Kyivstar вже наступного тижня змінить політику страхування смартфона. У випадку втрати смартфона за нього можна повернути кошти. На вибір користувачу доступно два варіанти – “Захист” і “Захист+”. 

Стандартний страховий пакет пропонує виплату в розмірі 1000 у випадку втрати смартфона. У випадку, якщо на смартфоні встановлена операційна система Android, iOS або Windows Phone, а також встановлений додаток “Мобільної Безпеки” чи відповідне абонентське ID, він отримає 3500 гривень. У випадку використання пакета з індексом “+” користувач отримає виплату в розмірі 1500 гривень, а у випадку наявності ID або відповідного додатку – 7000 гривень. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий стандартний пакет коштуватиме півтора гривні на день, або десять з половиною на тиждень, а пакет з індексом “+” коштуватиме дві гривні на день, або чотирнадцять на тиждень. Підключення послуги доступно через офіційний сайт оператора, відключення – при відправленні безкоштовного SMS, яке містить слово “СТОП” на номер 6911, або при виклику на цей номер. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.