Vodafone запустили тариф, який має 20 ГБ інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Vodafone запустили, або, вірніше, оновили один з найпопулярніших тарифних планів, завдяки чому безліч абонентів тепер можуть насолодитися найкращими умовами за порівняно невелику суму. Ви можете отримувати двадцять гігабайтів інтернету всього за три гривні в день. Давайте ж подивимось на цей тарифний план більш детально!

Гостя зустрічають по одягу, а тарифні плани – за кількістю послуг, які ви будете отримувати за ту абонентську плату, яку платите. Що ж, оновлений тарифний план від Vodafone пропонує цілком гідний пакет послуг, а саме:

  • Високошвидкісний мобільний інтернет – двадцять гігабайт на місяць.

  • Сімсот хвилин дзвінків по всій території України, включаючи не тільки мобільні, але і стаціонарні номери міського зв’язку – наприклад, телефони державних організацій.

  • Можливість обміняти цей пакет, який має сімсот хвилин на повний безліміт всередині мережі мобільного оператора і триста хвилин дзвінків на інші мобільні і стаціонарні номери по всій Україні.

Називається оновлений тарифний план «Vodafone SuperNet Turbo». Платити за нього доведеться всього лише сто гривень на місяць – даний тариф практично настільки ж вигідний, як різні «соціальні» тарифні плани більш дорогих мобільних операторів, які пропонують отримати всього лише мінімум послуг за 60-70 гривень на місяць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що недавно оператор Vodafone дуже гостро відреагував на ініціативу державного регулятора НКРЗІ дозволити перенесення номерів без верифікації особистості. На думку мобільного оператора, це рішення пов’язане з великою кількістю ризиків, які пов’язані із шахрайством та різноманітними махінаціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.