Стало відомо, як працює камера Xiaomi під дисплеєм

OPPO і Xiaomi працюють над наступним рішенням для селфі-камери. В ньому немає ні вирізу, ні висувної камери – він буде розташований прямо на дисплеї без отвору, на відміну від Samsung Galaxy S10. Тепер у Xiaomi пояснили, як він працює.

Протягом деякого часу, була тенденція пропонувати якомога більше екрану з тонкими рамками. Ось чому виробники завжди працюють над новими рішеннями для розміщення фронтальної камери. Зазор був початком, і після того, як він почав зменшуватися все більше і більше, за ним були висувні камери або камери, які розташовуються прямо на дисплеї. Але все ще є дірка, яку OPPO і Xiaomi хочуть усунути.

За допомогою цієї технології частину дисплея, під якою знаходиться камера, стає прозорою при включенні камери. Це дозволяє світлу проходити через екран і в датчик.

Технологія камери під дисплеєм від Xiaomi могла б стати найкращим рішенням для повноекранного дисплея, що співіснує з фронтальною камерою!

Слайди також показують, що Xiaomi, ймовірно, ставить камеру з 20 мегапікселями за дисплеєм. Точний тип датчика поки не відомий.

Крім того, прозоре скло на дисплеї також виконує функції об’єктива. Ця технологія повинна створювати більш якісні знімки, ніж камери, розташовані за отвором на дисплеї. OPPO, з іншого боку, сказав, що технологія все ще перебуває в зародковому стані.

Ще не відомо, коли з’явиться Mi-Smartphone з цією новою технологією фронтальної камери.

На відео ви можете переконатися у крутості технології Камера-під-Дисплеєм і побачити, як вона працює у реальних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.