Гарнітура Apple Vision за $2000 може з’явитися у 2026 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилися повідомлення про те, що Apple планує випустити не тільки наступника Apple Vision Pro, але й іншу доступнішу гарнітуру протягом наступних двох років.

Реклама

Що відомо про бюджетну гарнітуру

Згідно з чутками, бюджетна версія гарнітури коштуватиме близько $2000 порівняно з ціною $3499 за Apple Vision Pro. Передбачається, що вона буде оснащена менш потужним чіпом та екранами з нижчою роздільною здатністю порівняно з флагманською моделлю.

У повідомленні Bloomberg йдеться, що в дешевшій гарнітурі можуть бути відсутні деякі технології, представлені в Apple Vision Pro, такі як функція Eyesight. Ця функція вимагає наявності лінзовидного дисплея на зовнішній стороні гарнітури, що дозволяє оточуючим “бачити” очі користувача.

Очікується, що більш доступна Apple Vision буде працювати на чіпі серії A, який використовується в майбутніх моделях iPhone замість чіпа M2, встановленого в поточній Apple Vision Pro. Що стосується матеріалів, передбачається використання більш легких компонентів, щоб знизити вагу пристрою голову користувача.

Наступник поточної Apple Vision Pro, за прогнозами, буде випущений одночасно з більш доступною моделлю. Це дозволить Apple запропонувати споживачам, зацікавленим у AR/VR, вибір між різними функціями та ціновими категоріями.

Повідомляється, що Apple розраховує продати вдвічі більше гарнітур порівняно з Apple Vision Pro завдяки нижчій ціні. Робота над другим поколінням Apple Vision Pro продовжується, і основною апаратною зміною очікується оновлення процесора.

Обидві гарнітури очікуються до випуску 2026 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ