Apple готує розумне кільце для відстеження здоров’я

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За чутками, Apple планує розширити свою лінійку пристроїв для охорони здоров’я, випустивши нове розумне кільце. Аналітики CCS Insight прогнозують, що пристрій стане прямим конкурентом Samsung Galaxy Ring.

Реклама

Що відомо про кільце від Apple

Компанія вже приділяє велику увагу здоров’ю у своїх продуктах, починаючи з Apple Watch і закінчуючи новими AirPods Pro, які можуть використовуватись як слухові апарати. Очікується, що розумне кільце продовжить цю тенденцію, оснащену датчиками для моніторингу пульсу, якості сну та, можливо, рівня стресу.

Генеральний директор Apple Тім Кук активно підтримує проекти у сфері персональної медицини, і нове кільце стане логічним кроком у розвитку технологій здоров’я Apple.

Очікується, що Apple забезпечить більш глибоку інтеграцію кільця з іншими пристроями компанії, дозволяючи користувачам отримувати дані про здоров’я прямо на годинник або телефон. На відміну від Samsung, який пропонує різні розміри та кольори своїх кілець, Apple, ймовірно, зосередиться на роздрібній торгівлі, продаючи кільця у фірмових магазинах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ