У США почав працювати новий сервіс Starlink

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє здійснювати мобільний зв’язок через супутники.

Реклама

Деякі жителі США вже можуть використовувати DTC сервіс від SpaceX, повідомив користувач Reddit ommmyyyy. Він розповів, що на його iPhone назва оператора змінилася на Satellite, і він зміг відправити SMS.

SpaceX поки що не оголосила про початок бета-тестування. Фахівці вважають, що ранній запуск DTC стосується небагатьох користувачів, і сервіс ще не готовий до масового використання.

Мета SpaceX – повністю вирішити проблему “сліпих зон”, де стільниковий зв’язок працює погано або відсутній зовсім. “Це може стати величезним кроком до майбутнього”, – зазначили журналісти PhoneArena.

На початку осені SpaceX представила плани із запуску сервісу Direct To Cell (DTC), який забезпечуватиме зв’язок між телефонами та супутниками Starlink. Спочатку сервіс буде доступний лише для абонентів T-Mobile, однак у майбутньому він працюватиме з усіма американськими операторами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ