Xiaomi випустила окуляри MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro із бета-титану

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi представила нові окуляри MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro, доступні в трьох різних оправах і оснащені дужками з бета-титану.

Реклама

Особливості

MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro від Xiaomi оснащені унікальними лінзами з інноваційною технологією високоефективного захисту від синього світла. Ці лінзи ефективно знижують зорову втому та захищають очі від шкідливого випромінювання, яке виникає при тривалому користуванні екранами телевізорів, моніторів або смартфонів. На поверхню лінз нанесено 24-шарове покриття антивідблиску, що покращує комфорт і якість зору.

Дужки окулярів виготовлені з бета-титанового сплаву, що забезпечує високу міцність та стійкість до корозії. Крім того, бета-титановий сплав забезпечує легкість виробу, що робить їх комфортними для довготривалого використання.

Доступність

На даний момент окуляри Xiaomi MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro доступні тільки на китайському ринку за ціною 219 юанів (~1100 гривень).

Ці окуляри стали ще одним прикладом технологічного вдосконалення в продуктовому портфелі Xiaomi, спрямованого на забезпечення комфорту і захисту зору під час роботи з екранами електронних пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ