Екрани iPhone 14 Pro продовжують вигоряти, але Apple ігнорує проблему

OLED екрани, що вигорають, – відома проблема нових iPhone 14 Pro і Pro Max, з якою продовжують стикатися власники з різних куточків землі. Своєю історією поділився один із користувачів ресурсу MyDrivers. Чоловік виявив вигорілий екран на айфоні і вирішив віднести його в сервісний центр Apple.

Через якийсь час гаджет повернули, ось тільки вигорілий екран нікуди не подівся. Співробітники сервісу заявили, що проблем зі смартфоном немає, і ним можна користуватися у звичайному режимі. На руках власника опинився протокол тестування, за яким стало зрозуміло, які маніпуляції з айфоном проводили ремонтники.

Вони провели планову діагностику пристрою, оновили програмне забезпечення, виконали відновлення і примусовий перезапуск. На цьому все, про заміну дисплея не йшлося й мови. Судячи з усього, Apple взагалі не вважає вигоряння екранів гарантійним випадком, що передбачає повний ремонт.

Це далеко не єдина подібна історія. Екрани iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max вигорають із завидною постійністю через функцію Always on Display, реалізовану на OLED-матрицях. Зображення “друкуються” на дисплеї і починають відображатися поверх будь-якої картинки. Тому деякі користувачі функцію не активують взагалі від гріха подалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.