Топ-5 найкращих бюджетних смартфонів із хорошою камерою 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні є маса смартфонів від різних виробників. Більшість користувачів сьогодні вважає за краще купувати гаджети з якісними камерами. Однак не всі телефони сьогодні можуть цим похвалитися. У різних цінових категоріях є моделі з прийнятною якістю камер. Однак найбільш хорошими деталями оснащуються саме флагмани.

Рейтинг смартфонів із хорошою камерою 2023 року

Сьогодні навіть у бюджетних варіантах можна знайти непогану камеру. У цьому рейтингу представлені відносно недорогі моделі смартфонів. Однак усі вони якісні та надійні.

1. Samsung Galaxy A22. Сьогодні це смартфон, який має одну з найкращих камер у лінійці Самсунг. Його вартість невисока, проте є оптична стабілізація, завдяки чому фото виходять якісними. Основна камера на 48 мп та дві допоміжні, дають змогу записувати відео в якості FullHD. Камерофон має і хорошу фронталку на 13 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Xiaomi Redmi 10. Недорогий телефон з якісною основною камерою. Завдяки 50 мегапіксельній камері можна робити якісні фото та відео в якості FullHD. Фронтальна камера менш якісна, проте з неї можна робити непогані селфі.

3. HONOR 50 Lite. Основна камера смартфона будується на 4 об’єктивах. Основний має показник в 64 мегапікселя. Завдяки даному смартфону можна робити максимально деталізовані фото як в денний час, так і вночі. Фронталка на 16 мегапікселів дуже якісна, тому селфі виходять чіткими і яскравими.

4. Xiaomi Mi 11 Lite. Цей смартфон має високоякісну камеру, яка зможе зафіксувати навіть найдрібніші деталі перед об’єктивом. Виходять хороші фото пейзажів, портрети, фото крапель, волокон і т.д. Основна камера на 64 мегапікселі, а фронталка на 16 мп.

5. Honor 50. Цей смартфон ставлять на друге місце в топі всіх бюджетних смартфонів з якісною камерою. Дисплей яскравий і барвистий. Хороша передача кольору і деталізація. Камера на 108 мегапікселів може робити високоякісні фото будь-якого типу і записувати відеоролики в якості 4К. Також гаджет оснащений якісною фронталкою на 32 мегапікселі. З неї виходять максимально яскраві та чіткі, деталізовані фотографії.

Ці смартфони коштують не дорого, але при цьому мають хорошу камеру. Тому не варто переплачувати за бренд. Якщо потрібно працювати з фотографіями, то найкращим рішенням буде купівля однієї з цих моделей.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.