Названо 10 причин купити Samsung Galaxy S23

Розглядаємо причини, через які ви можете захотіти купити S23, десять позитивних моментів.

У нас вийшли матеріали про S23+, S23 Ultra, але молодшу модель лінійки ми поки що не чіпали. Саме час поговорити про десять причин, які можуть спонукати вас купити цей апарат. Традиційно будуть і десять причин проти. Усі ці причини багато в чому перетинаються зі старшими моделями, але є також і відмінності. Поїхали!

Причина №1. Компактний апарат у світі великих смартфонів

Дуже часто до мене звертаються з питанням, чому виробники не випускають компактні смартфони, у яких продуктивність на рівні флагманів, але водночас невеликий розмір, щоб поміщався в руці дитини або тонув у дорослій руці.

Розміри Galaxy S23 – 146.3 x 70.9 x 7.6 мм, для порівняння, розміри S23 Ultra – 163.4 x 78.1 x 8.9 мм. Абсолютно різні за сприйняттям апарати.

Причина №2. Захист від води

Апарат має захист від води за стандартом IP68, що вигідно відрізняє його від більшості китайських смартфонів. Цей параметр важливий для тих, хто часто буває біля води – басейн, море, річка. Шанси врятувати смартфон при падінні у воду тут максимальні.

Причина №3. Співвідношення ціна/якість

Найдоступніший апарат у лінійці S23, завдяки чому його співвідношення ціна/якість найбільш вигідне. На тлі тих же iPhone він виграє за вартістю, що робить його цікавим. А те, що є виграш і за функціональністю, не викликає жодних сумнівів.

Причина №4. Динаміки, гучність і чистота звуку

Апарат трішки не дотягує до Galaxy Fold, але все одно вирізняється своїми динаміками – гучний, чистий, добре чутний у всіх умовах. Одним словом, цей момент порадує всіх, хто використовує свій смартфон для програвання музики в режимі гучного зв’язку або грає в ігри, дивиться відео. Це виділяє апарат серед сонму однотипних і досить тихих пристроїв.

Причина №5. Запис відео з роздільною здатністю 8К

Дуже часто я чую твердження про те, що запис відео з роздільною здатністю 8К – це маркетинг чистої води, баловство і “нікому не потрібна шняга”. На ділі, навіть якщо вам не потрібна така роздільна здатність, це ідеальний спосіб отримати фотографії, наприклад, записуючи, як скаженіє ваше цуценя або дитина бере участь у спортивних заходах. Достатньо зробити відео, а вже потім зі стоп-кадру отримати чітку фотографію. Спіймати потрібний момент, просто фотографуючи, часто неможливо, ви промажете. А ось з 8К відео потрапите чітко, оскільки у вас будуть усі моменти, залишиться тільки вибрати потрібний.

Причина №6. Час роботи

Ємність батареї – 3900 мАг. У 23-му поколінні поміняли управління живленням, час роботи значно зріс, хоча тут все залежить від ваших сценаріїв використання. Наприклад, якщо ви постійно використовуєте Telegram, підписані на безліч каналів, то ви не помітите приросту часу роботи, його з’їсть той самий Telegram. Загалом, тут є поліпшення, яке порадує багатьох.

Для компактного апарата зазвичай важливі інші сценарії роботи, наприклад, в основному апарат використовується для дзвінків – тоді він пропрацює довго. Повноцінний день роботи – норма для цього апарата.

Причина №7. Відмінний набір камер

Універсальний набір камер, який відповідає рівню флагманів, для більшості людей їх вистачить позаочі для зйомки в режимі “навів і зняв”. Відмінні фотографії та відео, це флагман, який радує своєю якістю.

Причина №8. Оновлення від Samsung – п’ять років без проблем

У Samsung вирішили оновлювати свої апарати п’ять років (патчі безпеки), а основні версії Android і OneUI – чотири роки (і те й те йде комплектом, тобто у вас буде найсвіжіша версія системи кілька років). Такий цикл підтримки дає вам можливість спокійно користуватися апаратом багато років, не переживати про те, що в ньому щось застаріє. Можна сказати точно, що для Ultra навіть моральне старіння не таке характерне, як для інших моделей, цей апарат не іржавіє, як інші.

Чотири роки оновлень для пристроїв від Samsung – новий стандарт

Нові правила гри – Samsung встановлює термін оновлення своїх пристроїв у чотири роки і п’ять років для патчів безпеки. Інші виробники Android-пристроїв рахують збитки.

Причина №9. KNOX, або другий апарат у пам’яті смартфона

Багато хто настільки нецікавий, що не знає про існування в пам’яті смартфона другого простору, де можна зберігати свої файли та інший набір додатків. Це не просто копії додатків, а де-факто саме другий пристрій, який у всіх сенсах відрізняється від вашого основного. Наприклад, можна приховати цей простір так, що ніхто про нього не дізнається. Можна створити другу копію будь-якого застосунку, а не тільки того ж WhatsApp.

Причина №10. Режим DeX

Обожнюю режим DeX і використовую його постійно, так, у заміському будинку часто не дістаю комп’ютер, а підключаю свій телефон до монітора (а можна і до ТБ!), тут же бездротова мишка і клавіатура. На екрані з’являється інтерфейс DeX, усі мої файли під рукою, як ті, що на телефоні, так і ті, що в хмарі. Розумію, що ця штука потрібна далеко не всім, але ті, хто оцінив можливості DeX, не бачать особливої необхідності в комп’ютері – купуєте периферію, монітор і працюєте зі свого телефону. Тільки тут виникає інша біда, починаєш переживати, що трапиться, якщо раптом втратиш телефон. Але для цього й потрібні хмари – щоб зберігати там найцінніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.