13 розширень у Google Chrome, які ефективно організують роботу у браузері

Сучасний робочий процес багато в чому зосереджений на веб-браузері: там ми спілкуємося з колегами, проводимо наради, знаходимо інформацію. Проте базового функціоналу замало, щоб зручно організувати роботу. На щастя, це можна виправити за допомогою розширень.

Фахівець із фінансів та технологій Лінас Беліунас поділився списком корисних розширень для Google Chrome у своїх сторінках у Twitter та LinkedIn. Добірку доповнено інструментами, які порекомендували користувачі в коментарях до цих публікацій.

Tactiq

Tactiq транскрибує відеодзвінки по Google Meet та Zoom, щоб ви не пропустили важливі деталі під час зустрічей з командою та клієнтами, онлайн-занять та інших розмов.

Hunter

Hunter — інструмент, який стане в нагоді засновникам стартапів, журналістам, менеджерам та маркетологам. Він знаходить email-адреси одним кліком та оцінює їх достовірність у відсотках.

Focus To-Do

Програма Focus To-Do заснована на методі «помідора» і допомагає керувати часом та завданнями. Воно дозволяє ставити нагадування, робити нотатки, складати чек-листи, встановлювати події календаря та відстежувати робочий годинник.

Bionic Reading

Bionic Reading пропонує спосіб спростити та прискорити читання.

Інструмент виділяє перші літери у словах — так погляд читача концентрується лише з них, яке мозок самостійно завершує слово.

Glasp

Glasp дозволяє робити нотатки, виділяти важливі думки на веб-сторінках та зберігати їх, формуючи бібліотеку знань. Розширення буде корисним тим, хто часто взаємодіє з текстом, у тому числі письменникам, активним читачам та студентам.

ScribeHow 

ScribeHow – інструмент для запису з екрану, який миттєво перетворює будь-який процес на керівництво. З його допомогою можна заощадити до 90%. часу, що зазвичай йде на ці процеси.

Unlimited Email Tracker

Цей інструмент від Snov.io відстежує кожен надісланий електронний лист і в реальному часі повідомляє про те, коли одержувач його відкриває.

Ugly Email

А  це розширення , навпаки, допомагає зберегти конфіденційність. Він сканує поштову скриньку Gmail, позначає листи, що містять трекери, і блокує пікселі відстеження. 

Blackbox

Blackbox дозволяє копіювати текст із будь-якого джерела, навіть із відео та зображень. З ним можна забути про те, щоби переписувати все вручну.

Workona

Workona — менеджер вкладок для роботи в браузері.

Він дозволяє зібрати в одному місці всі вкладки, документи та посилання для кожного окремого проекту.

Beezy

Beezy отримує корисну інформацію з розмов у Google Meet, позбавляючи учасників зустрічі від необхідності робити нотатки вручну.

Asana 

Asana дозволяє додавати завдання з описом з будь-якої веб-сторінки, у тому числі зберігати поточну URL-адресу, щоб прочитати статтю пізніше або поділитися з колегами.

ColorZilla

ColorZilla – корисне розширення для веб-розробників та дизайнерів, яке дозволяє визначити колірний код будь-якого елемента на веб-сторінці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.