Google Chrome для iOS став набагато зручнішим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про підготовку до релізу великого оновлення свого браузера Chrome для iOS та iPadOS. Про це повідомляється в MacRumors та 9to5Google.

Згідно з джерелом, протягом тижня браузер оновиться до версії 103. Вона містить кілька корисних нововведень.

  • Меню “три точки”. Воно було серйозно перероблено, щоб стати зручнішим для користувача. Після натискання на «три точки» ви побачите яскраву «карусель» іконок, які дають швидкий доступ до базових розділів Chrome: «Закладки», «Історія», «Для читання», «Паролі» тощо. Далі розташовані три найнеобхідніші кнопки — «Перезавантаження сторінки», «Нова вкладка» та «Нова вкладка інкогніто». Прокрутивши трохи нижче, користувач знайде інші другорядні функції.

  • Новий стартовий екран. Тепер після повернення в Chrome додаток покаже вам, що ви робили востаннє – тепер не доведеться “шаритися” в історії відвідувань.

  • Швидкі події. Тепер у iOS-версії Google Chrome можна швидко здійснювати якісь дії чи налаштування, просто ввівши їх назву в пошуковий рядок браузера. Наприклад, набравши «Очистити історію», ви побачите кнопку очищення. Це полегшує взаємодію з браузером.

  • Розширений безпечний перегляд. Google додає свій фірмовий режим до iOS-версії Chrome. “Розширений безпечний перегляд” буде в реальному часі сканувати всі ресурси, які ви відвідуєте, аналізувати їх за допомогою алгоритму Google Safe Browsing і попереджати вас про небезпеку – наприклад, при виявленні підозрілого посилання або завантаження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.