Плюси та мінуси нового недорогого планшета Samsung Galaxy Tab A8 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На каналі Кібер Ковбой на YouTube розглянули новинку Samsung – планшет Galaxy Tab A8 2021.

Ведучий оцінив модель Samsung Galaxy Tab A8 2021 за основними параметрами. Серед них – дизайн, екран, продуктивність, комунікації та захист, автономність, камера.

  1. Зовнішній вигляд . Планшет виготовлений з алюмінію, проте він не захищений від води та пилу. Вага пристрою – 500 грамів. Оснащений девайс чотирма стереодинаміками, що підтримують технологію Dolby Atmos. Є тут також роз’єм для навушників 3,5 мм, слот для картки пам’яті та SIM-картки. У комплекті з пристроєм йде 7,8-ватна зарядка та кабель.
  1. Дисплей . Екран планшета не дуже якісний, за словами експерта. Діагональ дисплея становить 10,5 дюймів, роздільна здатність – WUXGA, формат – 16:10, щільність пікселів – 212 PPI, частота оновлення – 60 Гц. Тут загалом досить посередні кути огляду та кольоропередача. Кольори загалом у девайса досить бляклі. З плюсів пристрою – наявність темної теми та режиму комфорту для очей.
  1. Продуктивність . Планшет отримав процесор Unisoc Tiger T618 із трьома варіантами пам’яті: 3/32 ГБ, 4/64 ГБ, 4/128 ГБ. В Antutu пристрій набрав майже 208 тисяч балів, а в Geekbench – 1618 та 5243 бали. Загалом вимогливі проекти можна буде запускати на Galaxy Tab A8 2021 лише на мінімальних налаштуваннях, але також будуть зустрічатися і невеликі підгальмовування. Водночас у тротлінг-тесті продуктивність процесора залишалася стабільною і не опускалася нижче 90 відсотків, а сам планшет практично не нагрівався. Зі стандартними завданнями девайс справляється, проте працює досить посередньо. Тобто часом бувають підгальмовування при прогортанні стрічки, зависання та ін.
  1. Комунікації та захист . Встановлено у планшеті Wi-Fi, Bluetooth, при цьому NFC та сканер відбитка відсутні. Існує варіант розблокування по обличчю, проте при недостатньому освітленні застосувати його не вдасться.
  1. Автономність . Ємність акумулятора пристрою становить 7040 мА * год, є підтримка швидкого заряджання в 15 Вт. Тест Geekbench показав, що протриматися планшет здатний 6 годин 18 хвилин. Це означає, що при повсякденному використанні можна буде працювати з девайсом приблизно 10-12 годин.
  1. Камера . Встановлено тут основну (8 МП) та фронтальну (5 МП) камери. Підійдуть для зйомки документів, проведення відеоконференцій. Крім того, основна камера дає можливість знімати відео максимум у Full HD 30 к/с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.