Топ-менеджер Xiaomi похвалив камеру майбутнього флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава китайського підрозділу Xiaomi Ван Тен у ході віртуальної онлайн-конференції повідомив, що вони мають у запасі кілька сюрпризів. Зокрема, він натякнув на відеоможливості поки що не анонсованого флагманського смартфона Xiaomi 12 Ultra.

За словами Ван Тена, їхній наступний флагман отримає найкращу камеру в історії компанії, що очікується. Цікавіше те, що він натякнув, ніби цей апарат отримає найвищий бал щодо зйомки відео від популярного видання DXOMark. Не виключено, що фахівці останнього вже протестували пристрій та винесли йому свій вердикт.

Варто відзначити, що торішній Xiaomi 11 Ultra довгий час очолював рейтинг мобільних камер від DXOMark, а зараз розташовується на другому місці, поступаючись лідеру лише 1 балом. Не виключено, що нова модель поверне Xiaomi звання короля мобільних камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Xiaomi 12 Ultra отримає три камери по 50 Мп та телеоб’єктив із 10-кратним оптичним наближенням. Крім того, смартфону приписують 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD+ та адаптивною частотою оновлення від 1 до 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 1 та підтримку 120-ватної зарядки. Презентація смартфона очікується у першій половині цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.