Названо термін життя PlayStation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony вважає, що перехід з PlayStation 4 на консоль нового покоління займе близько трьох років. Про це заявив глава з розвитку платформ компанії Хідекі Нішіно (Hideki Nishino) в інтерв’ю японському виданню AV Watch.

Нішіно зауважив, що Sony має намір зберегти базу сучасних ігор для приставок різних поколінь. Також він уточнив, що компанія серйозно ставиться до параметру зворотної сумісності ігрових тайтлів для різних консолей. «PS5 з самого початку розроблялася з урахуванням зворотної сумісності», – сказав топ-менеджер Sony.

У розмові з виданням Нішіно назвав термін життя PS4 – за його словами, процес переходу з PlayStation 4 на PlayStation 5 розтягнеться приблизно на три роки. Представник компанії зазначив, що до кінця цього періоду розробники контенту навряд чи зможуть розкрити потенціал нових консолей в повній мірі. Хідекі Нішіно також зауважив, що користувачам важливо знати прямо зараз, чи можуть вони купувати PS4 і потім грати в ігри на PS5, які спочатку були куплені для приставки попереднього покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нішіно також нагадав, що ключовою особливістю нової приставки є наявність SSD-накопичувача. Він зазначив, що багато розробників орієнтуються на SSD, хоча Sony «не нав’язує цей вибір». Анонсована в 2013 році PlayStation 4 поставляється з вбудованим HDD-накопичувачем.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.