Камера смартфона Galaxy Note20 Ultra зайняла десяте місце в рейтингу DxOMark

Фахівці DxOMark протестували новий смартфон Samsung Galaxy Note20 Ultra і оцінили роботу його камер. При цьому пристрій набрав 121 бал і таким чином розташувався на 10-му місці в рейтингу найкращих камер смартфонів DxOMark. Ця модель в рейтингу виявилась на одну сходинку нижче пристрою Galaxy S20 Ultra.

Незважаючи на те, що камера є непересічною і часто забезпечує хороший результат, не обійшлося без нарікань. Зокрема, при зйомці спостерігається суперечлива робота зуму, помітні шуми при зйомці в умовах слабкого освітлення, а також деякі збої в роботі автофокусу.

Що стосується позитивних моментів, то команда DxOMark зазначила відмінний результат при зйомці ширококутним і надширококутним модулями з яскравими знімками, точної експозицією і швидкої автофокусуванням. Портретні знімки також були першокласними, майже такими ж, як у S20 Ultra. Результати роботи телефото модуля вже виглядали не настільки вражаючими. Після подолання позначки 4-кратного збільшення спостерігалася втрата деталізації. Нічні знімки були хорошими, з хорошою витримкою, збереженням кольору та деталей.

При зйомці відео найкращий результат досягається при роздільній здатності в 4K і частоті 30 кадрів в секунду. Разом з тим, загальний результат роботи камери під час запису відео трохи не дотягнув до якості, яке забезпечують інші доступні на ринку флагманські пристрої, такі як Galaxy S20 Ultra, Xiaomi Mi 10 Ultra і iPhone 11 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.