Майбутній iPhone 12 Pro побив рекорд за обсягом оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple оснастить iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max рекордним обсягом оперативної пам’яті для своїх смартфонів. Згідно з даними інсайдера під ніком L0vetodream, який публікує рідкісні, але завжди точні витоку щодо нових пристроїв Apple, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max будуть оснащені 6 ГБ оперативної пам’яті.

Новий рекорд. Розкрито обсяг оперативної пам’яті iPhone 12 Pro

Дешевші моделі, 5,4-дюймовий iPhone 12 і 6,1-дюймовий iPhone 12 Max , отримають по 4 ГБ оперативної пам’яті, уточнив інсайдер. Новий витік сходиться з оприлюдненою раніше інформацією від аналітиків компанії Barclays. Вони теж прогнозують збільшення обсягу ОЗУ в більш дорогих моделях з лінійки iPhone 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який тип оперативної пам’яті буде використаний в нових смартфонах Apple невідомо. Деякі виробники смартфонів в 2020 році перейшли на модулі оперативної пам’яті нового покоління стандарту LPDDR5 з підвищеною частотою і швидкістю передачі даних. Очікується, що і Apple виконає перехід на нові модулі оперативної пам’яті.

Раніше стало відомо, що Apple змінить упаковку для iPhone 12 , зробивши її більш тонкої. В результаті цього з комплектації нових смартфонів пропадуть зарядний адаптер і дротяні навушники. Аналогічні зміни стануться з iPhone SE 2-го покоління , випущеними навесні. З кінця 2020 року смартфон почне випускатися з урізаною комплектацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.