Названо вісім хороших смартфонів, які вийдуть цього місяця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щомісяця випускаються десятки нових смартфонів, але лише одиниці з них варті уваги та того, щоб про них розповісти. Поточний місяць готується стати доволі ”врожайним” на цікаві новинки. Серед них будуть: Sony, Samsung, Vivo, OnePlus та інші марки. Докладно про них ми розповідатимемо вже після презентацій, а поки що зберемо воєдино те, що ми знаємо, і подивимося, чого нам чекати від місяця, що почався. Швидше за все, не всі смартфони доїдуть до України, але купити їх все одно не буде великою проблемою, адже є перекупники та AliExpress, де ціни навіть нижчі, ніж в офіційних магазинах.

Vivo T1 Pro 5G – Віво з швидкою зарядкою

Vivo T1 Pro 5G буде оснащений панеллю AMOLED з піковою яскравістю 1300 ніт. Він матиме основний об’єктив на 64 Мп і працюватиме на процесорі Snapdragon 778G. Пристрій отримає до 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної. Місткість акумулятора телефону поки невідома, але вже зараз можна сказати, що він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 66 Вт . Він також матиме 8-рівневу систему рідинного охолодження і працюватиме на Android 12 з коробки.

iQOO Neo6 SE – недорогий телефон зі стабілізацією

Запуск iQOO Neo6 SE у Китаї заплановано на 6 травня. Очікується, що смартфон буде оснащений 6,62-дюймовим дисплеєм з отвором для камери та роздільною здатністю FullHD+. Це буде OLED-панель із частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде оснащений основною камерою на 64 Мп із підтримкою оптичної стабілізації зображення . Він буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 870 та акумулятором ємністю 4700 мАг. Буде доступна швидка зарядка на 80 Вт.

ZTE Axon 40 — флагман ZTE

Також у травні ми очікуємо на вихід нової лінійки ZTE. Ця подія запланована на 9 травня. Очікується, що компанія випустить Axon 40, Axon 40 Pro та Axon 40 Ultra. Серія поставлятиметься з окремим чіпом безпеки для апаратного захисту.

Крім того, новий Axon 40 Pro буде оснащений 100 Мп камерою, а Axon 40 Ultra отримає потрійний модуль на 64 Мп. Фронталка Ultra-версії буде 16 Мп камера під дисплеєм із технологією злиття пікселів 2,24 мкм. Серія буде поставлятися з технологією Qualcomm Snapdragon Sound, та технологією dtsX Ultrasound. Що стосується продуктивності, то новинка працюватиме на Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Sony Xperia 1 IV – телефон для фанатів

Sony запланувала захід із запуску на 11 травня. На ньому, як очікується, покажуть Xperia I IV. Смартфон буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 4K та частотою оновлення 120 Гц. Він матиме захист Corning Gorilla Glass Victus та підтримку HDR.

Пристрій буде оснащений Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 у парі із 12 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що він отримає батарею на 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки 45 Вт. Сказати щось про камеру поки що складно, але компанія завжди наголошувала на цьому компоненті. Отже, ми можемо сміливо очікувати потрійний модуль під брендом ZEISS.

Samsung Galaxy А13 5G – дешевий Samsung з 5G

Samsung Galaxy A13 5G отримав кілька сертифікатів, і його запуск очікується вже цього місяця . Сторінка підтримки телефону також доступна на офіційному веб-сайті Samsung.

Імовірний телефон має номер моделі SM-A136B і буде оснащений 6,5-дюймовим РК-дисплеєм PLS . Він матиме частоту оновлення 90 Гц і роздільну здатність HD+. Смартфон отримає потрійну камеру з роздільною здатністю 50 Мп і працюватиме на процесорі MediaTek Dimensity 700. Покупцям пропонуватиметься конфігурація 4/64 ГБ, а з коробки смартфон працюватиме під керуванням Android 12. Скільки років оновлень він отримає – дізнаємось на презентації.

OnePlus Nord 2Т – чергове продовження OnePlus

Хоча минулого місяця OnePlus випустила кілька телефонів у різних регіонах, бренд все ще має, що запропонувати ринку. Очікується, що цього місяця з’явиться OnePlus Nord 2T, який прийде на зміну Nord 2 і, як очікується, матиме деякі оновлені функції.

Нещодавно смартфон був помічений у кількох сертифікаційних документах. Очікується, що пристрій буде оснащений основною камерою на 50 Мп з апертурою f/1,9 та підтримкою електронної стабілізації зображення. Основний об’єктив доповнюватиметься надшириком на 8 Мп і датчиком глибини на 2 Мп. Фронталка отримає дозвіл 32 Мп.

Як процесор ми чекаємо MediaTek Dimensity 1300 у поєднанні з 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x і 256 ГБ вбудованої пам’яті UFS 3.1. Очікується, що він буде оснащений акумулятором ємністю 4500 мАг за допомогою технології швидкого заряджання потужністю 80 Вт.

Redmi Note 12 – чи ні?

Бренд Redmi вже почав тизерити майбутню серію Redmi Note 12 . У серію, швидше за все, увійдуть Note 12 та Note 12 Pro. Хоча компанія не повідомила дату презентації, генеральний директор Лу Вейбінг натякнув, що це станеться найближчим часом. Ми очікуємо, що серія буде запущена в Китаї вже цього місяця. На це натякають принципи випуску пристроїв цієї серії.

Цього разу телефон чекає на стрибок продуктивності в порівнянні з попередником. Тим не менш, немає подробиць про те, на якому чіпсеті він працюватиме. Немає й іншої інформації. Тому його можна вважати наймістичнішим пристроєм у списку. Давайте дочекаємося презентації чи бодай хвилі чуток, яка з’явиться з дня на день.

Samsung Galaxy A04s – найдешевший Samsung

Очікується, що Samsung випустить Galaxy A04s вже цього місяця. Рендери смартфона з’явилися в мережі, а значить, чекати залишилося не довго. Пристрій стане оновленням Galaxy A03s і матиме покращений дизайн та технічні характеристики.

Новинка отримає оновлений дизайн задньої панелі і той самий екран із краплеподібним вирізом спереду. Смартфон буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD+. Очікується, що він буде оснащений системою із трьома камерами на задній панелі та чіпсетом початкового рівня. Він матиме роз’єм для навушників 3,5 мм і, ймовірно, отримає Android 12 з коробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.