Бюджетники Xiaomi отримають сильного конкурента вже в листопаді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Relame представила свій флагманський смартфон преміум-класу Realme X2 Pro, який багато хто охрестив вбивцею Xiaomi і Redmi, хоча всі чудово розуміють, що це маркетинговий хід.

Смартфон став поліпшеною версією Realme X2, який був випущений в минулому місяці. При запуску Realme X2 пропонувався в двох варіантах: з 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті, а також 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті.

Тепер же компанія пропонує третій варіант, який оснащений 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. Він надійде в продаж з 11 листопада і буде доступний за ціною близько 250 доларів. Перші покупці, які оформлять попереднє замовлення, зможуть купити його за 240 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Realme X2 отримав екран діагоналлю 6,4-дюйма, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 730G, 64-мегапіксельну основну камеру, яку доповнюють датчики роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп, а також фронтальну камеру на 32 Мп.

Смартфон працює під управлінням оболонки ColorOS 6.1 на базі Android 9 Pie, він оснащений модулем NFC, акумулятором ємністю 4000 мА • год і підтримкою 30-ватної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.