1 березня вийде смартфон Blackview Max 1 із вбудованим проектором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулої весни Blackview представила на виставці Global Sources Hong Kong 2018 смартфон Max 1, який отримав вбудований лазерний проектор.

Пристрій повинен був надійти в продаж минулого літа, проте він затрималвся більш ніж на півроку. На цьому тижні розробники опублікували додаткові подробиці, а також назвали точну дату початку продажів смартфона.

Смартфон отримав шестидюймовий дисплей AMOLED виробництва Samsung, роздільна здатність якого становить 2160х1080 пікселів, однокристальну систему Helio P23, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері встановлено 13-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX298, фронтальна здвоєна камера має роздільну здатність 16 Мп. На задній панелі розміщений дактилоскопічний датчик.

Що стосується проектора, володіє функцією автоматичного фокусування зображення і виводить 70-дюймову картинку дозволом 1920х1080 пікселів з відстані близько 2 метрів. З трьох метрів діагональ зображення збільшується до 200 дюймів. У комплекті поставки ви знайдете штатив для кріплення смартфона.

Акумулятор ємністю 4680 мА•год з підтримкою швидкої 24-ватної зарядки вистачить на 5 годин роботи в режимі проектора або на 150 годин прослуховування музики.

Продажі почнуться 1 березня, ціна поки не оголошена, але відомо, що першим покупцям буде покладена знижка 43%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.