Redmi Note 11T Pro отримав офіційну дату анонсу

Бренд Redmi оголосив про презентацію смартфонів Note 11T Pro і Note 11T Pro+. У мережі з’явилися офіційні банери, що демонструють дату проведення заходу, а також частково розкривають дизайн новинок. Крім того, інсайдери опублікували докладні технічні характеристики однієї моделі.

Прем’єра смартфонів відбудеться 24 травня о 14:00 у Москві. Судячи з тизера, гаджети будуть випускатися як мінімум у синій і сріблястому забарвленні корпусу. Поки невідомо, чи отримають новинки зовні однакові модулі камери, або на зображенні представлений лише один із них.

Моделі Redmi Note 11T Pro мережеві джерела приписують 6,6-дюймовий IPS-дисплей (144 Гц, Full HD+), процесор Mediatek Dimensity 8100, акумулятор на 5000 мАг з підтримкою 67-ватної швидкої зарядки, бічний сканер 5-мм аудіороз’єм.

Очікується, що апарат представлять у конфігураціях пам’яті з 6/8 ГБ ОЗП та накопичувачем на 128 або 256 ГБ. Версія Pro+ ймовірно отримає функцію 120-ватної зарядки та вбудоване сховище на 512 ГБ у топовій модифікації. Ціна смартфонів, як і раніше, невідома — її оголосять у ході презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.