Samsung Galaxy S21 FE: всі характеристики та рендери від надійного інсайдера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузевий інформатор Роланд Квандт опублікував у Twitter детальні специфікації ще не анонсованого флагманського смартфона Samsung Galaxy S21 FE. Крім того, він показав серію прес-рендерів «фанатської» версії пристрою і назвав його очікувану роздрібну ціну.

Очікується, що Samsung Galaxy S21 Fan Edition отримає 6,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів. “Серцем” гаджета, який буде поставлятися для ринку США, стане мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888. Для європейського ринку компанія, мабуть, випустить смартфон з процесором Exynos, точна модель якого поки що невідома.

На задній кришці гаджета розміститься вертикальний блок основної камери з датчиками на 12, 12 та 8 мегапікселів. Фронтальний модуль зможе знімати фотографії у максимальній роздільній здатності 32 Мп. Новинка, згідно з джерелом, буде оснащена 6 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Ємність акумулятора з підтримкою функції швидкого заряджання становитиме 4500 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер також повідомив ймовірну стартову вартість пристрою – $699. Точну дату презентації новинки, як і раніше, не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.