Представлено Samsung Galaxy A03: великий екран, ємний акумулятор та камера 48 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung без гучних анонсів презентувала новий бюджетний смартфон Galaxy A03. Гаджет отримав покращену в порівнянні з моделлю Galaxy A02 основну камеру, яскраві кольори корпусу та широкий вибір конфігурацій пам’яті, а також підтримку технології об’ємного звучання Dolby Atmos.

Діагональ екрану новинки складає 6,5 дюйми при роздільній здатності HD+ – такий же дисплейний модуль був встановлений і в моделі Galaxy A02. На тильній стороні пристрою розмістився блок основної камери з датчиками на 48 (f/1.8) та 2 (f/2.4) мегапікселя. У краплеподібному вирізі вгорі по центру екрана розмістилася 5-мегапіксельна фронталка з апертурою f/2.2.

Гаджет побудований на базі мобільного восьмиядерного процесора, модель якого виробник поки що не уточнив. Доступно кілька модифікацій смартфона з 3/4 ГБ оперативної, а також 32, 64 або 128 ГБ вбудованої пам’яті. Розміри корпусу пристрою становлять 164,2 х 75,9 х 9,1 міліметра. Автономність Galaxy A03 забезпечує акумулятор ємністю 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія представила смартфон у трьох колірних рішеннях: чорному, блакитному та червоному. Вартість новинки та дату старту продажів Samsung оголосить найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.