Топ-3 недорогі смартфони з потужним акумулятором

Як ми вже неодноразово писали, вибір смартфона в 2021 році досить важкий, оскільки кількість виробників смартфонів просто неймовірна, а кількість смартфонів, представлених за останні кілька місяців, ще неймовірніша. Вибирати з такої кількості дуже складно, особливо коли є певні критерії – наприклад потужний акумулятор і бюджетність пристрою. Якщо ви шукаєте саме такі пристрої, то сьогоднішній матеріал буде саме для вас, оскільки ми підібрали 3 оптимальні та недорогі смартфони з потужними акумуляторами.

Samsung Galaxy M62

Першим смартфоном у нашій добірці виявився монстр автономності – Samsung Galaxy M62. Цей смартфон можна назвати унікальним у своєму роді, оскільки він має акумулятор 7000 мАг, завдяки якому можна активно користуватися смартфоном протягом 2-3 днів.

Окрім великої автономності, цей смартфон ще отримав великий 6,7-дюймовий Super Amoled дисплей, процесор Exynos 9825, 8 Гб оперативної пам’яті, квадрокамеру з основною 64 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп та фронтальну 32 Мп та модуль NFC. Придбати цей смартфон можна за 15 000 грн.

realme 8

Наступний представник нашого рейтингу – realme 8. Цей смартфон став неймовірно популярним у світі Android-смартфонів, оскільки він отримав топові характеристики щодо відносно низької ціни. Для прикладу смартфон отримав 6,4-дюймовий Super Amoled дисплей, процесор MediaTek G95, 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті, квадрокамеру 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, акумулятор 5000 мАг (з підтримкою зарядки NFC. В цілому Realme 8 задовольнить потреби більшості користувачів, а його вартість не змусить когось нервувати, оскільки він коштує 7200 грн.

Xiaomi Poco X3 Pro

Завершує наш рейтинг найкращий смартфон, який тільки могли уявити Xiaomi під брендом Poco. Цей смартфон стабільно стає найкращим смартфоном за кількістю продажів у середньобюджетному сегменті. Xiaomi змогли оснастити його всім найкращим, і це за його адекватної кінцевої вартості.

Poco X3 Pro отримав великий 6,67-дюймовий дисплей IPS з частотою оновлення 120 Гц, працює він на базі процесора Snapdragon 860 у парі з 6 або 8 Гб оперативної та 128 або 256 Гб внутрішньої пам’яті. Він також отримав квадрокамеру з основною 64 Мп та додатковими 13 Мп+2 Мп+2 Мп та фронтальною 20 Мп.

Живиться смартфон від акумулятора 5160 мАг, чого достатньо для 1-2 днів активної роботи, є модуль NFC і ІЧ-порт. Вартість такого топового середнячка від 6500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.