Названо 5 причин можливого провалу Windows 11

Днями відбулася велика презентація, на якій Microsoft представила свою нову операційну систему – Windows 11. Реліз вийшов дуже цікавим, але не без недоліків.

Деякі з них користувач сайту для комп’ютерних ентузіастів Overclockers.ru зібрав в одному місці і поділився думкою про те, які фактори можуть перешкодити новій системі стати популярною.

Перша проблема – зростання системних вимог, а разом з нею йде і друга – дивна «вимога» до заліза. Так, наприклад, «досить бадьорий» AMD Ryzen 5 1600 не підтримує Windows 11. У той же час його «продовжувач» Ryzen 5 2600, який має мінімальні відмінності від попередника, в списку підтримуваних процесорів присутній.

Третя і друга причини – це вторинність і баги з помилками. Частина користувачів відзначають, що нова Windows нагадує скоріше не одинадцяту версію, а версію 10.1. У свою чергу кожне велике оновлення системи супроводжується проблемами, які вимагають свіжі патчі.

Одну ж з головних причин користувач назвав як «кращий ворог хорошого». Тобто Windows 10 – відмінна система, яка працює досить стабільно. А тому перехід на нову версію навряд чи пройде швидко і гладко – люди віддадуть перевагу залишитися на перевіреній ОС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.