«Укроборонпром» успішно випробував снаряди калібру 152 мм. (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У державній акціонерній холдинговій компанії (ДАХК) «Артем» (який входить до складу ДК «Укроборонпром») днями успішно провели вогневі випробування артилерійських боєприпасів калібру 152 мм. власного виробництва.

У прес-службі «Укроборонпрому» повідомили, що новий осколково-фугасний снаряд розрахований на знищення живої сили, артилерії і вогневих засобів противника, а також – руйнування фортифікаційних споруд і об’єктів. Він призначений для стрільби з однією з найбільш далекобійних артилерійських систем – «Гіацинт».

За словами гендиректора «Укроборонпрому» Павла Букіна, в виробництві снаряда, крім ДАХК «Артем», задіяні інші підприємства ГК, відповідальні за створення ініціюючих коштів, вибухової речовини і пороху.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Кооперація підприємств концерну дозволила в короткі терміни освоїти виробництво артилерійських боєприпасів для забезпечення потреб ЗСУ. Це – важливий крок, який підвищує боєздатність української армії », – зазначив новий глава« Укроборонпрому ».

Як зазначає bykvu.com, нові снаряди повинні пройти серію випробувань під контролем Міноборони. За їх результатами буде прийнято рішення про серійне виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.