Tesla: Ілон Маск не веде переговори з ізраїльською ШІ-компанією Cortica

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Мільярдер зустрічався з прем’єр-міністром Ізраїлю для обговорення потенціалу виробництва сонячної енергії в пустелі Негев.

Американський мільярдер і винахідник Ілон Маск не веде переговори з ізраїльською компанією Cortica, що спеціалізується на розробці технології штучного інтелекту (ШІ).

Про це у вівторок заявила його компанія з виробництва автомобілів Tesla, офіційно спростувавши всі припущення.

«Повідомлення про те, що Маск прибув до Ізраїлю з метою обговорити співпрацю між Tesla та Cortica, не відповідають дійсності. Він справді був в Ізраїлі, але не з цією метою», – повідомив представник Tesla в Пало-Альто (Каліфорнія, США).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомив, що зустрівся з Ілоном Маском для обговорення потенціалу виробництва сонячної енергії в пустелі Негев.

Відзначимо, що Cortica займається розробкою технології, яка дає змогу безпілотним автомобілям самостійно розпізнавати рухомі об’єкти, а також приймати рішення в ситуації, що склалася і прораховувати всі можливі зміни, які можуть статися навколо.

Переговори Маска з Cortica могли б привести до інвестицій або навіть до купівлі ізраїльської компанії, припустив новинний ресурс The Globes.

З 2007 року Cortica залучила близько $70 млн інвестицій, зазначив американський стартап National Central. Серед головних інвесторів – гонконгська компанія Horizons Ventures і російська група Mail.ru.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.