Google перетворила будинок в Техасі в голосового помічника і навчила робота перебирати шкарпетки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія вирішила наочно показати, які можливості відкриває новий інструмент для виробників техніки.

Google представила функцію Custom Device Actions, за допомогою якої сторонні розробники і виробники техніки зможуть додати не тільки загальні команди для голосового помічника Google Assistant, а й ті, що характерні для їх пристроїв.

Наприклад, можна додати команди запуску певних режимів прання на пральній машинці з підтримкою Assistant або команди для регулювання температури в духовці. Щоб продемонструвати можливості нового інструмента, Google обладнала різними пристроями з підтримкою помічника один з будинків в Остіні, де проходить фестиваль SXSW.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
фото jimmyville

У будинку, який компанія назвала Fun House, 12 кімнат, у кожній з яких відвідувачі можуть випробувати різні пристрої і техніку з підтримкою Google Assistant. Наприклад, є робот для сортування шкарпеток.

Ще один приклад використання Google Assistant – система доставки напоїв до дивану.

На кухні гостям Fun Home пропонували коктейлі, приготовані за рецептом, який Google Assistant дізнався від виробника текіли Patron. У спальні асистент від Google налаштований як помічник при похміллі – він може опустити жалюзі, налаштувати освітлення і включити відповідну атмосфері музику, а також зібрати білизну в прання за допомогою роботизованої руки.

Перед будинком стоїть автомобіль-лоурайдер, рух якого управляється за допомогою Google Assistant. За допомогою асистента можна також управляти зрошувачами на газоні і фігурками фламінго, які можуть по команді опускатися і підніматися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.