Ілон Маск опублікував фото з його тунельно-сверлильною машиною

Він справді захоплений цими тунелями.

Ілон Маск відомий своїм розумним, чудовим підходом до соціальних медіа. Там він відповідає на скарги клієнтів Тесли, жартує, або нападає на своїх критиків – Маск поводиться як реальна людина в Twitter і Instagram, що є рідкістю серед керівників Fortune 500.

У п’ятницю Маск розмістив фотографію про себе в Instagram з однієїю із нудних машин, використовуваних його тунельним бізнесом – “Boring Company”. Маск посилається на пісню “Коли ми торкаємося” з 1994 року Дана Хілла в заголовку повідомлення : “”, “В глибокій дирі з моєю нудною машиною. Іноді, коли ми торкаємося, чесності забагато …”, пише Маск.

Маск заснував “Boring Company” через перевантажений трафік у Лос-Анджелесі. Він сподівається використати компанію для створення підземних тунельних мереж, в яких можуть розміститися нові транспортні системи, такі як Hyperloop, які могли б перевозити пасажирів на швидкості більше 500 миль / год.

До цих пір компанія отримала схвалення для створення випробувальних тунелів у Лос-Анджелесі та Балтіморі, а також дозвіл почати первинні та підготовчі роботи у Вашингтоні, округ Колумбія. Але компанія повинна буде отримати схвалення від великої кількості міст та уряду штату , якщо вони сподіваються зробити тунельну мережу реальністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.