Головна Технології Google об’єднала Android Pay і Google Wallet в один сервіс

Google об’єднала Android Pay і Google Wallet в один сервіс

Компанія Google оголосила про запуск платіжного сервісу Google Pay, який об’єднав існуючий сервіс Android Pay і додаток-гаманець Google Wallet. Повідомлення про це було опубліковано в блозі Google.

Новий додаток дозволить користувачам здійснювати покупки за допомогою смартфона в звичайних магазинах, в браузері Chrome і сторонніх додатках, а також через голосового помічника Google Assistant. Крім того, додаток можна буде використовувати для оплати проїзду в Києві, Лондоні і Портленді, а в перспективі і в інших містах.

У повідомленні Google наголошується про безпеку платежів, що здійснюються через Google Pay. Зокрема, сервіс передає продавцям не дані карти користувача, а лише номер створеного для неї віртуального рахунку.

В даний час додаток Google Pay недоступно українським користувачам, але в компанії пообіцяли , що завантажити і встановити його можна буде “зовсім скоро”.

Нагадаємо, що сервіс Android Pay почав працювати в Україні в кінці травня минулого року. Як стало відомо в січні, його запуск привів до помітного зростання продажів смартфонів з підтримкою технології NFC, яка забезпечує безконтактні платежі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: