В Україну доставили новий пасажирський Boeing 777

МАУ отримала перший Boeing 777 з чотирьох запланованих на рік.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” поповнила парк літаком Boeing 777-200ER, на якому буде здійснювати рейси в Америку і Азію.

Про це йдеться в прес-релізі перевізника.

“У п’ятницю, 16 лютого, флот авіакомпанії” Міжнародні Авіалінії України “поповнився новим для перевізника і України в цілому типом авіаційної техніки – широкофюзеляжним далекомагістральним літаком Boeing 777-200ER”, – йдеться в повідомленні.

Повітряне судно офіційно зареєстровано в Україні під номером UR-GOA. МАУ буде експлуатувати новий літак пасажирської ємністю в 361 крісло в трикласній компоновці салону – бізнес, преміум-економ та економ-класу – на далекомагістральних рейсах в Нью-Йорк, Пекін і Бангкок.

Літак авіакомпанія отримала від найбільшого світового лізингодавця – компанії AerCap. Він оснащений сучасною індивідуальною системою розваг на борту виробництва Panasonic Corporation. Зокрема, в спинку кожного крісла вмонтовані монітори з великим контент-меню: широким вибором фільмів, музики та комп’ютерних ігор. Як зазначається, з метою популяризації українського кінематографа пасажирам Boeing 777 будуть представлені фільми українського виробництва. Контент доступний на чотирьох мовах – українською, англійською, китайською та російською.

Крім цього, мандрівники зможуть відстежувати маршрут літака в реальному часі – на інтерактивній 3D-карті з сенсорним управлінням, включаючи тривимірне зображення земної кулі, гід по 100 містам, в тому числі 20 містах України, спеціальний додаток для дітей (Kids map – Animals) і іншу інформацію.

У кріслах салону Boeing 777 встановлені індивідуальні розетки і USB-модулі для підзарядки електронних мобільних пристроїв, а також Wi-Fi обладнання.

Дана поставка – перший етап програми розширення далекомагістрального флоту МАУ. Ще три літаки Boeing 777 прибудуть в I – III кварталах 2018 роки після капітального технічного обслуговування, що передбачає тестування та перевірку всіх систем, вузлів і агрегатів.

Сьогодні у флот МАУ входить 43 авіалайнера різних модифікацій, включаючи 27 середньомагістральних Boeing-737 NG. Середній вік парку – 11,9 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.