Microsoft додала режим максимальної продуктивності в Windows 10 Redstone 5

Навесні очікується запуск оновлення Windows 10 Redstone 4, яке принесе цілу купу нововведень і, можливо, отримає офіційну назву Spring Creators Update . Його обкатка ще триває, але Microsoft, як вже робила не раз в минулому, створила ще одну гілку RS_PRERELEASE в своїй програмі Windows Insider, в якій буде тестувати наступне велике оновлення.

«Інсайдери», бажаючі залишитися на поточній гілці, можуть як і раніше отримувати оновлення в рамках розсилок Fast Ring і Slow Ring. Ті ж, хто хоче зазирнути трохи далі в рамках програми Skip Ahead, вже можуть встановити першу нестабільну збірку Windows 10 Redstone 5, яка, як і очікувалося , була випущена недавно. Запуск фіналу RS5 відбудеться в кінці літа.

Поки Microsoft дозволяє тільки невеликій кількості тестерів, підписаних на оновлення Fast Ring, вибрати Skip Ahead: компанія хоче, щоб більшість поки продовжували тестувати збірки Redstone 4 і повідомляли про будь-які знайдені помилки. По суті тим, хто ще раніше не вибрав Skip Ahead, не пощастило – зараз цей параметр неактивний, тобто у Microsoft поки досить людей для тестування RS5.

Перша версія Redstone 5 – це збірка 17604. Як і 17101 (Redstone 4), вона містить оновлення в колекції емотікони, поліпшене керування правами UWP-додатків (Universal Windows App) і масу виправлень. Додана і нова схема живлення «Максимальна продуктивність» (Ultimate Performance). Вона перш за все призначена для робочих станцій, що мають справу з вимогливими до ресурсів завданнями.

Microsoft говорить, що ця нова схема розвиває режим «Висока продуктивність» (High-Performance) і покликана усунути мікрозатримки, пов’язані з методами управління електроживленням. Його можуть вибрати як виробники в якості попередньої установки, так і кінцеві користувачі через панель управління. Поки на системах, що працюють від батарей (на кшталт ноутбуків і планшетів) ця схема недоступна.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.