Samsung готується до випуску телевізорів з дисплеями LG

Корпорація Samsung Electronics готується до випуску телевізорів, що використовують рідкокристалічні панелі LG Display. Про це стало відомо південнокорейському новинному агентству Yonhap від власних інформаторів на ринку.

Samsung і LG конкурують на різних ринках, в тому числі смартфонів, телевізорів і побутової техніки. Компанії рідко співпрацюють, але у випадку з поставками ТВ-дисплеїв мова йде скоріше про вимушену міру.

В кінці 2016 року давній партнер Samsung – японська Sharp – повідомив про припинення поставок РК-екранів, що було викликано бажанням Foxconn (власник контрольного пакета акцій Sharp) активно зміцнювали позиції на телевізійному ринку.

У грудні 2017 року Samsung почала закуповувати у LG Display ТВ-панелі розміром 65 і 75 дюймів по діагоналі. За даними Yonhap, ця продукція розрахована на телевізори середнього цінового рівня. Терміни випуску пристроїв виданню невідомі, проте воно повідомляє, що реліз відбудеться «найближчим часом».

wsj.com

wsj.com

Видання The Investor, посилаючись на свої джерела, раніше повідомляло, що перше замовлення на поставку панелей LG для телевізорів Samsung складе лише 100 тис. Штук.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.