Нова функція Instagram розлютила користувачів

Користувачі Instagram розкритикували оновлення додатка, в результаті якого рекомендовані записи стали відображатися в основний стрічці.

Завдяки нововведенню сервіс показує фото, які, як правило, оцінили друзі користувача. За задумом розробників, такі публікації мають сподобатися і господареві аккаунта. При цьому відрізнити такий контент можна тільки по спеціальному маркуванню.

Незважаючи на те що Instagram зберіг можливість тимчасового відключення функції, оновлення викликало хвилю негативу в соцмережах. Користувачі зажадали скасувати зміни, а заодно і повернути можливість переглядати записи в хронологічному порядку.

“Кому це насправді потрібно? Кому?” – обурився @killianwoods .

“Усі публікації, які висвітилися в моїй стрічці цього ранку, були зроблені як мінімум три дні тому. Але, звичайно ж, давайте додамо ще й функцію” рекомендований “. Алгоритми соцмереж стають гіршими з кожною хвилиною”, – написав @swissdanishguy .

“Я просто хочу, щоб в моєму Instagram все було в хронологічному порядку і не було ніяких” рекомендованих записів “. Дуже дратує”, – зізналася @viciousjazz .

Instagram – додаток для смартфонів і планшетів, що дозволяє знімати фотографії та відео, застосовувати до них фільтри, а також ділитися ними з іншими користувачами.

Джерело

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.