Samsung підтвердила проблеми з дисплеями Galaxy S9 і почала розслідування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung офіційно визнала проблеми з дисплеями  деяких екземплярів Galaxy S9 і S9 + і зробила заяву, що почала розслідування цієї ситуації. За словами компанії, які постраждали користувачів насправді не так багато.

Так виглядає повна заява:

«Задоволення потреб клієнтів є ключовим правилом для нашого бізнесу. Ми прагнемо надавати вам найкращий досвід використання продуктів Samsung. Ми вивчаємо обмежену кількість повідомлень про проблеми з сенсорним дисплеєм Galaxy S9 і S9 +. Ми працюємо з постраждалими клієнтами і розслідуємо кожен випадок. Якщо ви зіткнулися з будь-якою проблемою при використанні наших пристроїв, зверніться в офіційну підтримку Samsung ».

Це офіційна реакція компанії на десятки повідомлень про проблеми з роботою дисплея Galaxy S9 і S9 + на таких платформах, як форум Reddit і XDA, а також власних форумах Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основному проблема торкнулася власників Galaxy S9 +, але є також і випадки з Galaxy S9. У всіх користувачів проблема з’явилася несподівано, а мертві зони присутні в різних місцях дисплея: одні не можуть опустити панель повідомлень, інші – написати повідомлення за допомогою віртуальної клавіатури.

5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.