Samsung Galaxy S9 Plus на Exynos 9810 і Snapdragon 845 зіткнулися віч-на-віч

Ресурс Android Central провів докладне порівняння продуктивності двох версій нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S9 Plus: на Exynos 9810 і Snapdragon 845. Обидва чіпа виготовлені по 10-нм техпроцесу другого покоління і мають схожу структуру. В них відрізняються ядра і графічна підсистема. Тому якщо перед вами стояло питання вибору між двома моделями, то тепер відомо, чим вони відрізняються.

У AnTuTu помітно виривається вперед версія на Snapdragon 845. Різниця майже в 30 000 балів вважається суттєвою для двох схожих чіпів. У більш детальному порівнянні стає ясно, що перемога здебільшого є заслугою графічного прискорювача Adreno в чіпсеті від Qualcomm.

Samsung Galaxy S9 Plus

А ось в Geekbench, де тестується продуктивність центрального процесора в одноядерному і багатоядерному режимах, перемогла версія на Exynos 9810. Особливо це помітно в одноядерному тесті.

Samsung Galaxy S9 Plus

У Basemark перемога залишилася за Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 Plus

У GFXBench різниця не настільки очевидна, але перемагає Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 Plus

В 3DMark вперед вибився Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 Plus

У трьох веб-тестах Snapdragon 845 ще раз показав себе з кращого боку.

Samsung Galaxy S9 Plus

У повсякденних завданнях помітної різниці між Galaxy S9 / S9 Plus на Snapdragon 845 і Exynos 9810 не буде. Версія на базі процесора від Qualcomm може краще проявити себе в іграх, але чіпи від Samsung часто мають підвищену енергоефективність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.