У цьому році нові iPhone будуть випущені вчасно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з безліччю чуток від різних аналітиків і інсайдерів, цієї осені Apple випустить одразу три нових смартфона з Face ID. Нової інформації про ці пристрої вже давно не з’являлося, але сьогодні сайт DigiTimes поділився свіжою порцією чуток. За даними видання, вже в квітні компанія приступить до виробництва нових iPhone.

Настільки ранній запуск конвеєрних ліній обумовлений тим, що Apple не хоче ще раз зіткнутися з дефіцитом пристроїв, як це було у випадку з iPhone X. В минулому році компанія представила смартфон у вересні, але його виробництво було затримано до листопада. Це сталося через проблеми постачальника, що випускає ІЧ-датчики для Face ID. В цьому році Apple врахувала свої помилки і інвестувала 390 млн. доларів у виробництво необхідних модулів силами іншої китайської компанії.

Якщо в цьому році у купертіновців не виникне проблем з випуском нових пристроїв, а чутки аналітиків підтвердяться, то у вересні нас чекає три крутих iPhone: оновлений iPhone X, iPhone X Plus з 6.5-дюймовим дисплеєм і «бюджетна» версія звичайної «десятки» з IPS-дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно стало відомо , що Apple готується до запуску iPhone X в кольорі Blush Gold, який буде нагадувати відтінок золотистої версії iPhone 8. Якщо вірити отриманим чутками, виробництво iPhone X Blush Gold вже має бути запущено.

Можна припустити, що в початок виробництва в квітні, про який розповіли джерела DigiTimes, може виявитися лише роботами з випуску нового кольору «десятки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.