Головна Смартфони Новий смартфон Huawei отримає 512 ГБ пам’яті раніше наступних Galaxy і iPhone

Новий смартфон Huawei отримає 512 ГБ пам’яті раніше наступних Galaxy і iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HuaweiУ китайському агентстві зв’язку TENAA з’явилася інформація про неанонсований смартфоні Huawei. За наданими даними, апарат отримає 6 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ призначеного для користувача простору. Такий обсяг вбудованої флеш-пам’яті – рекорд серед всіх смартфонів.

На даний момент флагманські апарати оснащені максимум 256 ГБ вбудованої пам’яті. В кінці минулого року компанія Samsung  приступила  до випуску флеш-модулів формату eUFS об’ємом 512 ГБ для мобільних пристроїв, але до сих пір жоден смартфон їх не отримав. Не виключено, що саме цей чіп буде встановлений в майбутньому флагмані Huawei.

За даними видання Android Headlines, смартфон буде називатися Mate X. Він отримає фірмовий процесор Kirin 970, що складається з восьми обчислювальних ядер, графіку Mali-G72 MP12 і 4G-модем LTE Cat.18, що забезпечує можливість завантаження даних зі швидкістю до 1,2 Гбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з чутками, презентація пристрою відбудеться в найближчі три місяці. Інші специфікації і вартість смартфона залишаються невідомими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: