Новий iPhone SE 2 зі скляним корпусом показали на фотографії

Як стало відомо буквально тільки що, вже 27 березня на території США відбудеться офіційна презентація компанії Apple, в ході якої вона представить якісь нові пристрої. Очікується, що однією з новинок стане недорогий новий iPhone SE 2, якому приписують безліч різних особливостей. Сьогодні, щойно, в мережу виклали живу фотографію майбутньої новинки, яка проливає світло на зовнішній вигляд її тильної частини.

На фотографії видно, що новий iPhone SE 2 володіє скляним корпусом. Тильна його частина виготовлена саме з такого матеріал, а основний каркас з металу. Раз «яблучна» корпорація вирішила додати в свій новий компактний телефон корпус зі скла, який зараз можна зустріти в iPhone X, iPhone 8 і iPhone 8 Plus, то новинка гарантовано зможе заряджатися бездротовим способом за технологією Qi.

Якщо знімок є справжнім, то купити iPhone SE 2 гарантовано можна буде в рожевому і золотистому кольорах. Судячи з усього, габарити нової моделі залишаться ідентичні тим які випущені на ринок в 2016 році. Наскільки цей знімок є справжнім – сказати складно, однак він виглядає цілком правдоподібно, але не на тлі нещодавно опублікованого в соцмережіWeibo відеоролика, в якому новий телефон «яблучної» корпорації показали на живому відео.

По суті, смартфон iPhone SE 2 повинен стати чимось на зразок компактної і спрощеної версії iPhone X. Кожне джерело публікує про майбутню новинку свою власну інформацію, яка майже ніколи не збігається з даними від інших людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.