Витік реальних фото Vivo V9 з екраном Notch Display

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo V9 прямо з коробки показали на фото. Завдяки цьому витоку абсолютно точно відомо, як буде виглядати новий смартфон цього китайського виробника з модним екраном Notch.


Характерною особливістю екранів типу Notch Display є виїмка під фронтальну камеру з динаміком і датчиком, розташована по середині у верхній частині панелі. Цей дизайн запропонувала компанія Apple в своєму ювілейному флагмані iPhone X і зараз багато виробників намагаються випустити щось подібне. Винятком не є і смартфон Vivo V9 .

Vivo V9
Vivo V9

Екран гаджета має мінімальні рамки, а також всі люди знають заглиблення під селфі камеру.

Екран Vivo V9
Екран Vivo V9

Під дисплеєм відсутня фізична кнопка і тому не зовсім зрозуміло, де ж буде встановлениц сканер відбитків пальців – на задній частині корпусу чи під екраном.

Vivo V9 з коробки
Vivo V9 з коробки

З чуток, Vivo V9 матиме AMOLED дисплей розміром 6 дюймів з здатністю 2160 х 1080 пікселів. За продуктивність буде відповідати процесор Qualcomm Snapdragon 660. Об’єм оперативної пам’яті складе 4 ГБ, вбудованої 64 ГБ. Основна камера буде мати 2 датчик на 12 МП і 8 МП, а камера для Селфі отримає об’єктив на 24 МП. Ємність батареї пристрою – 3250 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.