Samsung Galaxy S9 погнули, подряпали і підпалили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний відеоблогер JerryRigEverything перевірив, скільки зусиль потрібно для того, щоб привести в непридатність новенький Samsung Galaxy S9. Він спробував подряпати різні частини пристрою, зіпсувати екран запальничкою і перевірив, наскільки його корпус стійкий до деформацій.

Скляна задня і передня панелі подряпати досить складно: вони без проблем переживуть сусідство з ключами і монетами в кишені, проте навряд чи витримають удар при падінні навіть з невеликої висоти – смартфон досить важкий. Основну камеру захищає те ж скло, що і дисплей.

Сканер відбитків пальців абсолютно не стійкий до подряпин, однак навіть сильно подряпаний сенсор не перестає розпізнавати відбитки. Алюмінієва рамка апарату також дуже легко дряпається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від нагрівання запальничкою на дисплеї Galaxy S9 залишається пляма, яке майже відразу зникає. Автор відео зазначив, що в місці нагрівання повністю вигоріло олеофобне покриття. Розламати смартфон навпіл або хоча б трохи погнути його зусиллями рук не вдалося: перевірена роками конструкція з алюмінієвої рамки і скляних панелей виявилася дуже міцною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.