Microsoft розпочала продаж Galaxy S9 зі своїм ПЗ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft розпочала продаж кастомізованих моделей Galaxy S9 і Galaxy S9 +, флагманських смартфонів від компанії Samsung

Функціональність сучасного смартфона є одним з найбільш важливих для користувачів якостей девайса. Набір функцій визначається тим програмним забезпеченням, яке встановлено на розумний телефон. ПЗ від компанії Microsoft вже не перше десятиліття користується величезним попитом у користувачів комп’ютерної техніки. І софтверний гігант почав пропонувати споживачам Galaxy S9 попередньо встановлювати його додатки.

Компанія Microsoft розпочала продаж кастомізованих моделей Galaxy S9 і Galaxy S9 +, флагманських смартфонів від компанії Samsung, які раніше вже були розглянуті, і працюють під управлінням операційної системи Android, представлених лідером ринку розумних телефонів на минулій недавно виставці мобільних технологій MWC 2018. Обидва девайса тепер доступні для придбання споживачами безпосередньо в магазині Microsoft Store. Більш детально дана тема була розглянута Домініком Босняком (Dominik Bosnjak) на сторінках ресурсу androidheadlines.com.

Програмне забезпечення девайсів кастомізовує мобільні додатки від компанії Microsoft. Слід зазначити, що ці смартфони не називаються «Microsoft Edition», оскільки компанія Samsung раніше заперечувала проти додавання бренду іншої компанії до імені її продуктів, незалежно від того, чи були встановлені будь-які додатки від Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва нових флагманських смартфона від компанії Samsung стали доступні для попереднього замовлення в Microsoft Store. Їх поставки почнуться в п’ятницю, 16 березня 2018 року. Втім, саме в цей день лінійка Galaxy S9 і дебютує на світовому ринку.

Ціна фаблету меншого розміру становить 719,99 долара США( 18,800 тис. гривень). Смартфон з великим розміром екрану вартуватиме 839,99 долара США(21,900 тис. гривень). При першому завантаженні операційної системи на кожен з двох девайсів, придбаних через Microsoft, будуть встановлені призначені для мобільної операційної системи Android додатки від софтверного гіганта, в числі яких Microsoft Launcher, раніше відомий користувачам під назвою Arrow Launcher. Пропоновані компанією Microsoft версії нових флагманів від південнокорейського технологічного гіганта базуються на чіпсеті Snapdragon 845 від Qualcomm і характеризуються 64-гігабайтною ємністю вбудованого флеш-накопичувача.

Нові флагмани є прикладом втілення в споживчих девайсах чудових технологій, більш докладно розглянутих ресурсом TheStreet.

Протягом довгого часу компанія Samsung є найбільшим в світі постачальником панелей OLED-дисплеїв. Подібні панелі пропонуються також LG Display і AU Optronics, але OLED-дисплеї від Samsung широко вважаються кращими пропозиціями в своєму класі. Тестуючи програмне забезпечення фірма DisplayMate назвала поставлені Samsung для iPhone X OLED-дисплеї кращими дисплеями телефонів, які їм коли-небудь доводилося тестувати. При цьому дисплеї S9 вважаються ще кращими за показниками коректності передачі кольору, яскравості, колірної гами і відбивної здатності екрану.

Чимало захоплень дісталося і камерам нових телефонів. Як вже відомо поціновувачам нових технологій, камера S9 Plus, оснащена двома лінзами, набрала 99 балів у тестуванні DxOMark. І це найвищий результат, який коли-небудь показувала камера смартфона.

Компанія Samsung використовувала в цій камері пропрієтарні сенсори зображень, що підтримують змінну діафрагму до f / 1.5, що дозволяє підвищити якість зйомки при слабкому освітленні. Крім того, камера S9 здатна знімати відео з роздільною здатністю 720p при вражаючій швидкості – 960 кадрів в секунду.

Відзначається також більш зручне, ніж в Galaxy S8, розташування сканера відбитків пальців.

Протягом багатьох років компанія Samsung прагнула, щоб її телефони відрізнялися від пропозицій інших вендорів, і знижувала залежність від додатків і сервісів Google. Для цього споживачам пропонувалися альтернативні програми та хмарні сервіси (можливо, деякі користувачі ще пам’ятають Samsung Music Hub?). Значні зміни були помітні також в інтерфейсі, що є в аксесуарах Samsung програмною оболонкою, розташованою поверх операційної системи Android.

Але для користувачів розміщення поверх операційної системи нових S9 призначеного для користувача інтерфейсу від вендора девайсів може означати, що вони стануть отримувати оновлення операційної системи пізніше, ніж володарі смартфонів від самого пошукового гіганта Google, а також Nokia і Lenovo. Кожна з цих компаній воліє встановлювати на пропоновані нею споживачам смартфони стокову ОС Android або програмне забезпечення, дуже близьке до чистої версії платформи.

У числі важливих особливостей нових Galaxy S9 відзначаються AR Emoji, які подібні до Animoji, раніше знайшли собі застосування в iPhone X. Ці функції дозволяють користувачеві створювати анімовані емодзі, що імітують вираз його обличчя. Але в S9 відсутня система TrueDepth, характерна для селфі-камери девайса Apple, що підвищує привабливість нової функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.