LG додала флагманському смартфону V30S штучний інтелект

До виставки MWC 2018, яка пройде в Барселоні з 25 лютого по 1 березня, компанія LG Electronic представила оновлену версію свого торішнього флагманського смартфона LG V30. Новинка отримала назву LG V30S ThinQ.

Головною родзинкою смартфона стала система штучного інтелекту ThinQ, інтегрована в найчастіше використовувані функції. Головний акцент йде на функції Vision AI для просунутих можливостей камери і Voice AI для розпізнавання усних команд.

Vision AI включає в себе три функції: AI CAM, QLens і Bright Mode. AI CAM аналізує предмети в кадрі і пропонує оптимальний режим зйомки з восьми представлених категорій: портрет, їжа, домашні тварини, пейзаж, місто, квіти, схід і захід.

QLens використовує розпізнавання зображень для сканування QR-кодів і онлайн-покупкок. При наведенні камери на річ або зображення речі можна дізнатися, в якому онлайн-магазині її можна купити за найнижчою ціною, а також рекомендації щодо схожих товарів. Крім того, QLens допомагає знайти схожі зображення продуктів харчування або ті, що збігаються, модних речей, інформацію про визначні пам’ятки і мистецькі витвори.

Результат пошуку зображень за запитом "v30s"Режим Bright Mode, як легко здогадатися, допомагає фотографувати при слабкому освітленні. Він за допомогою спеціалізованих алгоритмів збільшує яскравість зображень в два рази.

Голосовий інтерфейс Voice AI в парі з Google Assistant. В його основі лежить список з 32 голосових команд LG, які відтворюють найбільш популярні функції, в тому числі ті, що не підтримуються самим Google Assistant самостійно.

Основними апаратними змінами в LG V30S ThinQ став збільшений обсяг пам’яті – 6 ГБ оперативної і 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. В іншому, це просто LG V30 з новою прошивкою. Під час презентації LG заявила, що перенести цю прошивку з новими функціями на оригінальний V30 в компанії не збираються, принаймні поки. Якщо користувачі позитивно відреагують на них в LG V30S, то в майбутньому, можливо, така функціональність з’явиться не тільки на V30, але і на інших смартфонах LG.

Смартфон LG V30S ThinQ надійде в продаж в двох кольорах – сірому і синьому. У березні він з’явиться в магазинах Кореї, а потім в США і Європі. Рекомендована ціна поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я