Xiaomi Mi 7 отримав AMOLED-дисплей з підтримкою технології Always-On Display

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже сьогодні, 25 лютого, стартує виставка MWC 2018, в ході якої багато IT-корпорації представлять свої новітні мобільні пристрої. Проте, публіка не побачить флагман Xiaomi Mi 7, оскільки його презентацію було вирішено перенести через бажання виробника впровадити в телефон повноцінний сканер обличчя, аналогічний такому як в iPhone X. Сьогодні про майбутню новинку від китайського виробника з’явилися нові подробиці, які точно порадують його покупців.

За даними поінформованого джерела в Weibo, смартфон Xiaomi Mi 7 вже готовий до старту продажів. Зараз співробітники китайської корпорації працюють над його програмним забезпеченням, налаштовуючи роботу сканера Face ID найкращим чином. На це потрібно кілька тижнів. Крім того, команда розробників займається адаптацією Android 8.1 Oreo для прошивки MIUI 9, причому разом з підтримкою функції Project Treble .

Джерело підтвердило, що смартфон Xiaomi Mi 7 оснащений AMOLED-екраном, тим самим ставши другим мобільним пристроєм за всю історію цього виробника, який має таку особливість. Першим виявився Mi Note 2, випущений півтора роки тому . Найцікавіше те, що в своєму новому флагмані китайська корпорація реалізувала підтримку технології Always-On Display, яка однозначно припаде до смаку всім власникам майбутньої новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологія Always-On Display призначена для постійного статичного відображення будь-якої інформації на екрані смартфона або будь-якого іншого електронного пристрою. Це дуже зручно, а витрата заряду від цього мінімальний. Акумулятор розряджається не більше ніж на 5% швидше.

Чи варто говорити, що смартфон Xiaomi Mi 7 став першим мобільним пристроєм під фірмовим брендом, що володіє підтримкою технології Always-On Display. Також достовірно відомо, що новинка зможе похвалитися топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, модулем NFC, 8 ГБ оперативної пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 3170 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.