Як встановити пароль на SIM-карту і навіщо це потрібно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Find My iPhone – відмінний спосіб захистити ваш iPhone, якщо він втрачений або вкрадений. Однак сім-карта при цьому залишається під загрозою. Будь-яка людина зможе скористатися коштами на вашій сім-карті, здійснюючи дзвінки, відправляючи повідомлення і використовуючи мобільний інтернет.

Звичайно, можна піти до оператора і заблокувати номер, але не завжди виходить це зробити своєчасно, і кошти на той час уже можуть бути повністю витрачені. Щоб уникнути цього, слід встановити PIN-код на ваш iPhone.

Як це зробити?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Йдемо в «Налаштування» – «Телефон» – SIM-PIN.
  2. Створюємо новий PIN-код, він може включати в себе від 4 до 8 цифр.
  3. Тиснемо «Готово».
  4. Якщо ви вже раніше встановлювали PIN-код, слід спочатку ввести поточний і тільки потім новий.

 

Що нам це дало в результаті?

Тепер при кожному перезавантаженні iPhone буде запитуватися PIN-код, крім звичайного пароля. Те ж саме буде відбуватися, якщо вставити нашу сім-карту в інший телефон.

Найголовніше – це не забути свій PIN, тому що після кількох спроб невдалого введення сім-карта буде заблокована, а для розблокування потрібно PUK-код.

Поміняти PUK не можна, а на його введення відводиться десять спроб. Якщо не зберігся PUK-код, то в цьому випадку допоможе тільки заміна SIM, яку можна зробити в салоні оператора. Надається ця послуга безкоштовно, а баланс, номер, тариф і підключення послуги будуть доступні на новій картці.

Втім, плюси однозначно переважують мінуси. Код доведеться вводити тільки при перезавантаженні, але замість цього ми отримуємо повну безпеку за збереження своїх коштів при втраті або крадіжці iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.