Яким буде Xiaomi Mi A2: відео, специфікації

Цього року асортимент компанії Xiaomi повинен поповнитися моделлю Xiaomi Mi A2. Причому ця версія смартфона отримає екран 18:9, 4 ГБ оперативної пам’яті і, звичайно ж, подвійну камеру на задній частині корпусу.

Як може виглядати Xiaomi Mi A2 пропонуємо подивитися на відео.

Корпус Xiaomi Mi A2 буде тоншим, ніж у попередника. Екран – з невеликими рамками, з пропорціями 18:9 і швидше за все має діагональ 6 дюймів з роздільною здатністю Full HD+. Селфі камера оснащена сенсором на 20 МП і доповнена світлодіодним спалахом. Апаратура – f / 2.2.

На задній панелі смартфона є подвійна камера з вертикальним розміщенням об’єктивів (як у Apple iPhone X ). За отриманою інформацією, камера буде мати об’єктиви на 12 МП і 5 МП з діафрагмою f / 2.2.

Апаратна платформа пристрою – це процесор Qualcomm Snapdragon 636 (яким оснащений недавно запущений Xiaomi Redmi Note 5 Pro ). Розмір оперативної пам’яті – 4 ГБ і 6 ГБ, вбудованої – 32 ГБ і 64 ГБ. Є в Xiaomi Mi A2 порт USB Type-C і знайшлося місце для аудіо роз’єму 3.5 мм. Судячи з відео, новинка прибуде в трьох варіантах забарвлення. А ось дата запуску, а також ціна Xiaomi Mi A2 поки не уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.