Apple отримала звання найбільш інноваційної компанії 2018 року, не надавши жодного інноваційного продукту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року фахівці Fast Company в рейтингу найбільш інноваційних компаній поставили Apple на четверте місце. До першої трійки увійшли тоді Amazon, Google і Uber.

Незважаючи на те, що за минулий рік купертіновці не показали нічого інноваційного, черговий рейтинг Fast Company починається саме з Apple. Джерело згідне з тим, що у Apple не було жодного нового революційного продукту, починаючи з першої моделі iPad, що вийшов ще в 2010 році.

Apple назвали найбільш інноваційною компанією поточного року

Однак при цьому Fast Company відзначає, що за минулий рік Apple показала безліч сильних продуктів, серед яких AirPods, Watch Series 3, платформа ARKiT і спірне, але новий для Apple iPhone X. Також джерело відзначило роботи Apple в сфері ІІ, сервіси Apple Music і Apple TV, платформу CareKit. Загалом, судячи з прес-релізу, сама інноваційна компанія 2018 року отримала свою статус за відсутності інновацій, але завдяки сильним продуктам. Fast Company завжди придумує короткі фрази, що пояснює їх вибір. Так ось в цей раз Apple отримала перше місце за «майбутнє сьогодні».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці розмістила Netflix за «освоєння самих маленьких екранів», а на третьому розмістилася Square за «розширення переваг банківської діяльності». Минулорічний лідер, компанія Amazon, опустилася на п’яте місце. Також можна відзначити Instagram (12 місце), SpaceX (14 місце) і Nintendo (18 місце).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.