Такий iPhone SE 2 хочеться купити вже зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чуток про вихід нового покоління iPhone SE ходить дуже багато, і поки не до кінця зрозуміло, чи збирається Apple взагалі випускати iPhone SE 2. Втім, цей факт не заважає дизайнерам створювати цілком реалістичні концепти передбачуваної новинки – на один з них ми і пропонуємо вам подивитися.

Представлений дизайнерами концепт iPhone SE другого покоління виглядає в точності як iPhone X, за винятком розміру дисплея і системи з подвійною камерою. Смартфон має скляну задню панель (мабуть, щоб підтримувати бездротову зарядку) і сканер обличчя Face ID. Нагадаємо, раніше експерти говорили, що всі три моделі iPhone, які компанія представить в цьому році, будуть оснащені сканером Face ID .

Дане відео суперечить січневим чутками, згідно з якими в другому поколінні iPhone SE може бути виготовлений в стилі iPhone 8 і iPhone 8 Plus . Незважаючи на це, смартфон хочеться купити вже зараз, оскільки виглядає він сучасно. Правда, з Face ID і іншими «наворотами» Apple навряд чи зможе зберегти цінову політику iPhone SE 2 на нинішньому рівні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується технічних характеристик, очікується, що обсяг оперативної пам’яті буде збільшений до 2 ГБ, а на вибір виявляться доступні модифікації з 32 ГБ і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Apple не оновлює iPhone SE майже два роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.