Вперше опубліковані фото і характеристики флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повні характеристики і фото Samsung Galaxy S9 і S9 + з’явилися за тиждень до прем’єри. Візуально модель буде слабо відрізнятися від попередника, а основні зміни торкнуться камери.

Інсайдери розсекретили Galaxy S9

В інтернеті з’явилися фотографії нової флагманської лінійки Samsung Galaxy. Фотографії моделей S9 і S9 + викладені на сайті Slashleaks, спеціально присвяченому характеристикам і зображенням неанонсованого пристрою. Офіційна прем’єра смартфонів відбудеться в Барселоні на MWC 2018, і відбудеться це тільки 26 лютого 2018 р. Однак вже зараз відомо, що на старті продажів пристрою будуть в чотирьох кольорах: чорному, синьому, бузковому і сірому.

Зовні обидві моделі практично не відрізнятимуться від своїх попередників S8 і S8 +. Корпус смартфона так само буде виготовлений з металу і скла. Також модель отримає великий дисплей з маленькими рамками. Основна візуальна зміна полягає в перенесенні сканера відбитків пальців. У новій лінійці він буде розміщений не справа від модуля камери, як в ранніх варіантах, а знизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті з’явилися фотографії Samsung Galaxy S9 і S9 +

Зате модуль камери у S9 + стане подвійним. Другий модуль буде використовуватися для дворазового оптичного збільшення зображення. Також є інформація про те, що Galaxy S9 отримає камеру з змінною діафрагмою f1,5-2,4. Чи стане можливою і зйомка уповільненого відео з високою частотою кадрів.

Новий флагман оснастять широкими дисплеями

Крім фотографій, надбанням громадськості стали і технічні характеристики. Як процесор будуть використовуватися Exynos 9810 або Snapdragon 845. Набір пам’яті буде традиційним для моделей Samsung Galaxy: 4 ГБ для S9, або 6 ГБ для S9 + оперативної пам’яті і 64 ГБ постійної.

Офіційна прем’єра смартфонів відбудеться в Барселоні. Основна камера в 12 МП у S9 і 12 + 12 МП у S9 + буде доповнюватися фронтальною на 8 МП з f / 1,7. Ємність акумулятора складе 3000 мАг для S9 і 3500 мАг для S9 +.

Зовні нові моделі практично не відрізнятимуться від попередніх Super AMOLED-дисплей з QHD + і роздільною здатністю 1440 × 2960 пікселів матиме діагональ 5,8 або 6,2 дюйма в залежності від моделі. Крім відбитка пальця, флагмани зможуть сканувати обличчя і райдужну оболонку ока. Управляти пристроєм буде операційна система Android 8.0 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.